Ota yhteyttä:Taloushallinto 050 472 1899 / Lakipalvelut 050 322 1917/ ratinen@lakipalvelu.fi

Rekrytointi

Katso tällä hetkellä avoinna olevat työtehtävät

Tiedote lisätty 16.1.2019 klo 13:51

Haemme joukkoomme controller-taidoin varustettua kirjanpitäjää

Oletko asiakaspalveluhaluinen, jatkuvaan kehittymiseen pyrkivä taloushallinnon ammattilainen?

Etsimme modernia kirjanpitäjää, joka kykenee ymmärtämään asiakasyritystemme monipuolisia liiketoimintoja ja haluaa kehittää näiden talouden hallintaa.

Työsi sisältää monipuolisia taloushallinnon tehtäviä kuukausikirjanpidon hoitamisesta ja palkanlaskennasta aina tilinpäätöksiin, budjetointiin ja taloushallinnon prosessien kehittämiseen. Pääset luomaan uusia, erityisesti pienille yrityksille soveltuvia raportointimalleja ja suorituskykymittaristoja. Pääset myös opastamaan toimistomme muita kirjanpitäjiä sisäisen laskennan alalla. Harjaannuttuasi kykenet toimimaan asiakasyritysten johdon taloudellisena neuvonantajana ja tukipilarina. Tarkka toimenkuva räätälöidään vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon tutkintoa, hyvää kirjanpidon ja tilinpäätösten osaamista, ymmärrystä kassavirtalaskelmista, positiivista asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä analyyttista ajattelutapaa. Osaat toimia luontevasti itsenäisesti sekä osana tiimiä. Kykenet hallitsemaan kokonaisuuksia ja löytämään olennaiset asiat taloudellisen tiedon joukosta. Hallitset tietotekniikan hyvin ja sinulla on kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä (Netvisorin ja Fivaldin osaaminen plussaa). Palkanlaskentakokemus ja kiinteistöalan tuntemus katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen osana kasvavaa ja kehittyvää tili- ja lakiasiaintoimistoa, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä niin omaa toimenkuvaasi kuin koko yrityksen toimintaa. Pääset tekemään monipuolista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä joustavin työajoin ja hyvin työsuhde-eduin.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen ratinen (ät) lakipalvelu.fi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Henri Ratinen / p. 040 579 2266 (jätä viesti, jos en voi vastata).